[1.13]Pojazdy z SP do Online (Ethernet)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Czaroslaw, 17 Maj 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LittleJacob

LittleJacob Użytkownik

Polubienia:
    0
    Tailgatera już mam (z parkingu przy klubie golfowym:)). Ale nadal próbuję zdobyć Buffalo Franklina i z tym odłączaniem kabla mi nie wychodzi.

Dajcie znać jak komuś wyjdzie na xboxie. Głównym problemem jest ostatnie ładowanie sesji online. Po szybkim odłączeniu kabla ponownie loguje mnie do xbox live ale wywala do singla. Nie mogę rozkminić, co robię źle.

2. LittleJacob

LittleJacob Użytkownik

Polubienia:
    0
    W końcu się udało:p.

A zrobiłem to w ten sposób (wersja na xboxa).

1. Zrobiłem save'a z autem Franklina.
    2. Wszedłem do online pojechałem do LSC niedalego lotniska i ustawiłem odrodzenie na ostatnie miejsce. Następnie wszedłem do singla i z powrotem do online żeby miejsce odrodzenia się zapisało.
    3. Bądąc w online wszedłem do xbox store i podczas ładowania, przy pierwszym oddaleniu kamery odłączyłem kabel ethernet. Wyrzuciło mnie do singla i wylogowało z live.
    4. Będąc w singlu załadowałem save'a i podjechałem autem Franklina pod LSC w pobliżu lotniska. Następnie podłączyłem kabel ethernet i zalogowałem się do live.
    5. I teraz najważniejszy moment. Krzyżakiem przełączamy się na postać online i jak jest pierwsze oddalenie kamery wyciągamy kabel na jakieś dwie sekundy i wkładamy z powrotem. Powinno nas poprosić o zalogowanie do live i po zalogowaniu dalej ładować sesję online. (Jeżeli zbyt szybko wyciągniemy i włożymy z powrotem kabel to nie wyloguje nas z live i normalnie załaduje sesję ale wtedy auto się nie pojawi w online - miałem tak za pierwszym razem).
    6. Po załadowaniu online bierzemy gablotę i szybko jedziemy do LSC wykupić ubezpieczenie:D.

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.